Afbeelding

Kamper Vuurwerkgiga knalt door het vuurwerk heen

Partnerbijdrages

De Kamper Vuurwerkgiga heeft ook dit jaar weer spetterend vuurwerk voor knallende prijzen. Voor het derde jaar op rij verkoopt het bedrijf schitterend vuurwerk waar de jaarwisseling mee opgevrolijkt wordt. ?Het eerste jaar hadden we een hele goede opkomst?, vertelt Fleur Winkeler-Last, de vrolijke vuurwerkverkoper van de Vuurwerkgiga. ?Het jaar daarna kwamen er anderhalf keer zoveel mensen.? Dat stemt de vuurwerkverkopers goed: dit jaar verwachten ze een nog grotere stijging van het aantal klanten. De kwaliteit/prijsverhouding is goed bij het bedrijf waardoor de klanten terug blijven komen.

Met gratis warme chocomelk en heerlijke glühwein worden bezoekers op vrijdagavond 19 december verrast met een gigantische vuurwerkshow aan de Ambachtsstraat 16. De show begint om 19.00 uur en een hapje en drankje ontbreken niet bij de show. ?Ook is er een daverend optreden van onze eigen Kamper Stef Ekkel?, zegt Fleur.

Op Facebook heeft de Vuurwerkgiga diverse winacties. ?We hebben al Spooky-vuurwerkpakketjes voor de kinderen weggegeven.? Momenteel is er nog een Grand-Prix F400 pakket ter waarde van 99,95 euro te winnen.

Koopt u uw vuurwerk in de voorverkoop dan kunt u tot 50 procent gratis vuurwerk krijgen.

De Kamper Vuurwerkgiga
Ambachtsstraat 16
(038) 3332777
www.dekampervuurwerkgiga.nl