Happy Garden weer tweede beste Chinese restaurant

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Chinees Restaurant Happy Garden is evenals als vorig jaar als tweede geëindigd in de verkiezing van het beste Chinese restaurant van Nederland. ?Daar zijn we heel erg blij mee?, aldus Long Qiu van Happy Garden. De verkiezing van beste Chinees van Nederland is een initiatief van Asia Horecavizier. Elk jaar neemt het horecavakblad alle Chinese restaurant, zo'n tweeduizend, onder de loep. De establissementen kunnen een plek verdienen in de lijst van 88 beste Chinese restaurant. Waarom 88? Dat is een geluksgetal?, legt Long Qiu uit.

De familie Qiu is enorm blij met de eervolle tweede plaats. ?We zijn voor het tweede achtereenvolgende jaar tweede geworden. Dat getuigt ervan dat we goede kwaliteit bieden.? Happy Garden gooide hoge ogen op de onderdelen gerechten en service. ?En dat is nou precies ons uitgangspunt. We willen de mensen iets speciaals bieden. Onze koks zijn al meer dan tien jaar bij ons in dienst. Ze zijn opgeleid met de filosofie dat we hart voor de klant hebben. We zoeken ook altijd iets speciaals voor de klanten, zoals een vuurwerkfontein als leuk verrassing.?
Uiteraard blijft de hoop aanwezig dat Happy Garden ooit zal worden verkozen tot de beste Chinees van Nederland. ?Dat blijft altijd de ambitie. Het scheelde nu al weinig. Het verschil met de winnaar was minder groot dan vorig jaar. En de nummer 1 van vorig jaar hebben we nu al verslagen.?

De komende Kerst is een goede gelegenheid om de kwaliteit van Happy Garden zelf te ervaren. ?We hebben overheerlijk kerstbuffet. Mensen kunnen bij ons op Eerste en Tweede Kerstdag genieten van een smakelijk kerstdiner , waarbij we iedereen trakteren op een leuk kerstcadeau. Wel graag reserveren. Vol is vol.?