Afbeelding
Aangeleverd.

Overledenen herdenken met Lichtjes van Kampen

Partnerbijdrages

Vanwege de Coronamaatregelen zijn veel mensen niet in de gelegenheid geweest om op een goede manier afscheid te kunnen nemen van hun overleden dierbaren.

Op 27 december wordt daarom een herdenking gehouden in de Buitenkerk, er zal met lichtbollen een groot hart worden gevormd, elke lichtbol staat voor een dierbaar persoon. U kunt vanaf nu een lichtbol reserveren bij: lichtjesvankampen@hotmail.com
Vermeld de roepnaam en achternaam van de overledene, deze worden dan genoemd tijdens de herdenking en er zal een kaartje met de naam aan het lichtje bevestigd worden.
De herdenking zal achter gesloten deuren plaatsvinden zonder publiek vanwege de vernieuwde coronamaatregelen en bestaat uit; het oplezen van namen van de overledenen, zang, muziek, een gedicht en met interviews van mensen die iemand herdenken en natuurlijk staat het verlichte hart hierbij centraal. Van de herdenking worden filmopnames gemaakt en zullen door RTV IJsselmond worden uitgezonden op 30 december om 19.30 uur ( wordt dan elk uur herhaald).

Er zijn 450 bollen beschikbaar en worden in volgorde van aanvraag gereserveerd. Na aanmelding krijgt u een bevestiging dat uw aanvraag is ontvangen. De lichtbollen zijn gratis te reserveren.

Als de maatregelen het weer mogelijk maken zal er in 2022 een kleine bijeenkomst georganiseerd worden om even na te praten, u krijgt hier te zijner tijd een uitnodiging voor.

Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 17 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17
Afbeelding
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 28 mrt, 08:00