IJsselmuiden ademt Kerst op Markeresplein

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Kerstmuziek, gratis chocolademelk, tal van leuke winkeliersacties, de kans om grote prijzen te winnen en vooral heel veel gezelligheid. Dat is wat 21 winkeliers en de Ondernemersvereniging IJsselmuiden zaterdag in petto hebben voor iedereen die komt winkelen.

De Kerstman komt zo rond 14.00 uur op het Markeresplein. Om 17.00 verricht hij een loting. Uit de bonnetjes van eenieder die een aankoop heeft gedaan bij een van de deelnemende winkeliers ? in te leveren bij de Kerstman zelf ? trekt de gulle gever vijf winnaars. De eerste prijs bestaat uit tegoedbonnen a vijfhonderd euro, te besteden bij ondernemers die meedoen aan de kerstactie. De tweede prijs bedraagt 350 euro, de derde 200 euro en de laatste twee prijzen zijn bonnen van respectievelijk 100 en 50 euro. Waar de Kerstman is mag een arrenslee niet ontbreken. Een rondje op de slee is gratis.

De bruisende kerstmiddag in IJsselmuiden wordt mogelijk gemaakt door de Ondernemersvereniging IJsselmuiden, in samenwerking met de winkeliers. Overigens geldt de bonnenactie de hele dag ? dus ook met een aankoop 's ochtends maak je kans op prijzen. Ook hebben de ondernemers zelf tal van leuke acties met kortingen. ?Het is vooral een dagje gezellig winkelen. Wij willen de bezoekers laten zien dat IJsselmuiden leeft?, aldus de organisatie.

Onder andere een delegatie van showband Oranje verzorgt een optreden. Die avond is er tevens een vuurwerkshow (Mulders Vuurwerkshow) op het terrein van voetbalvereniging IJVV. Voor meer informatie over de kerst(mid)dag, zie de advertentie elders in weekblad De Brug.