Afbeelding

Tuincentrum de Oosteinde klaar voor de Kerst

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Met de kerstdagen voor de deur pakt Tuincentrum de Oosteinde ook dit keer groot uit. Met een grote collectie kerstartikelen en diverse aanbiedingen heeft het tuincentrum alles in huis voor een geslaagde Kerst. ?We zijn klaar voor de Kerst. Onze winkel staat stampvol?, zegt bedrijfsleider Paul Blom. Bij de Oosteinde is er voor ieder wat wils. Zo is er een ruime keuze in kerstbomen. "We hebben Noordmannen van 1,50 tot 2 meter, vanaf 19.95 euro en ook diverse bomen op kluit. Tevens hebben we een zeer ruim assortiment kunstkerstbomen."

De Oosteinde trakteert het publiek op een brede collectie verlichting en sfeerartikelen. Trends van kerstsfeer blijven azalea's, cyclamen en kerststerren. In de kerstcollectie van de Oosteinde trekken ook de kerststukjes volop de aandacht. Deze mooie creaties worden gemaakt door de erkende bloemiste Henrieta Kloosterman. Klanten kunnen in overleg met de bloemiste een kerststuk op maat laten maken.

Op 10, 11 en 12 december is er een workshop kerststukjes maken. Er is nog plaats op 10 en 11 december. De workshop van 12 december zit vol. Op 13 december is ook de Kerstman aanwezig bij de Oosteinde met een leuk presentje voor de kinderen. Bezoekers kunnen genieten van glühwein en krentenbrood. Ook is het Wereld Natuur Fonds (WNF) aanwezig. Kinderen kunnen tegen een kleine vergoeding hun eigen kerststukje maken. De opbrengst gaat naar het WNF. De spullen worden gesponsord door de Oosteinde.

Evenals andere jaren pakt de Oosteinde ook dit keer weer uit met de Euro Actie. Klanten krijgen bij elke besteding van 10 euro een eurocheque van 1 euro cadeau, die ze in januari of februari volgend jaar kunnen verzilveren.

Tuincentrum de Oosteinde
Koekoeksweg 4 IJsselmuiden
(038) 331 20 35