Afbeelding
Aangeleverd.

Ook huisdieren krijgen een luxe kerst

Partnerbijdrages

Kinderen verdienen een onvergetelijke kerst. Dat vindt Ineke Smits die daarom in samenwerking met Voedselbank Kampen, BrugMedia, de Veerman van Kampen en Renaultdealer Van Kesteren een inzamelingsactie voor speelgoed begon. Maar ook dieren verdienen wat haar betreft wat extra luxe tijdens de kerstdagen en bovendien is het voor de baasjes leuk om hun dieren eens te verwennen.

Smits en haar partner Wimfried van Kesteren wonen in ‘s-Heerenbroek en besloten contact te zoeken met De Groot Diervoeders uit diezelfde plaats. De Groot wilde graag meewerken aan het plan en stelt nu voor alle mensen die aangesloten zijn bij de voedselbank een leuk pakket samen. Dat moet zeker lukken, want De Groot heeft alles in huis dat je nodig kunt hebben voor je huisdier.

Op dinsdag 21 december reikt Smits de cadeautjes uit aan de ouders bij Renaultdealer van Kesteren. De ouders krijgen ook een rol pakpapier, zodat zij de cadeaus mooi onder de boom kunnen leggen. Smits gaat dinsdagochtend een cadeaupakket brengen naar de Voedselbank, met allerlei producten erin, mogelijk gemaakt door diverse ondernemers.