Afbeelding
Aangeleverd.

Team Kappers Kampen schenkt 160 knipbeurten aan de Voedselbank

Partnerbijdrages

Linda Brinkman van Team Kappers uit de Oudestraat in Kampen schonk maandag 160 handgeschreven cadeaubonnen voor een gratis knipbeurt. Ze liep al geruime tijd met de wens om een keer iets te doen voor mensen die wat minder te besteden hebben en voor wie een bezoekje aan de kapper een luxe uitje is.

Toen Ineke Smits, initiatiefneemster van de speelgoedinzamelingsactie, bij Linda in de kappersstoel zat en daar haar actie besprak haakte Linda direct in om eindelijk haar wens in daden om te zetten. Ze schreef persoonlijk 160 bonnen uit, wat bijzonder indrukwekkend is, en doneerde deze nog net voor de kerst aan de Voedselbank. De Voedselbank Kampen helpt continu zo’n 160 gezinnen in Kampen en IJsselmuiden, niet alleen met voeding maar ook met andere dagelijkse behoeften.

Linda Brinkman is sinds dit jaar eigenaar van Team Kappers in de Oudestraat in Kampen en in Winkelcentrum Stadshagen Zwolle. Helaas moeten de ontvangers van de cadeaubonnen wel even wachten op de knipbeurt. Door de aangescherpte Corona-maatregelen is ook Team Kappers genoodzaakt hun salon te sluiten tot minimaal 14 januari.