Afbeelding

't Sfeerhuis baadt in het licht met nieuwe collectie

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

't Sfeerhuis heeft sinds kort een grote collectie verlichting. ?In deze collectie is voor iedereen wel iets te vinden?, verzekert 't Sfeerhuis. ?Zo hebben we verlichting in een Vintage, Basic, Trend, Style, Traditional en Avantgarde.?
?Bij de Vintage lampen gaat het voornamelijk om het oude knusse gevoel weer terug te krijgen in de woning. Met de vele verschillende stijlen en kleuren, is er voor iedereen wel een lamp naar smaak te vinden. De verschillende stijlen in de vintage collectie gaan van een stoere industriële uitstraling naar de brullende 50'er jaren. Zo zijn er stijlen te vinden in pastel kleuren, country met textiel en houten elementen.?
De Basic zijn simpele lampen die in bijna elke inrichting passen. Ze zorgen voor een rustig geheel en geven een mooie lichtval, waar het nodig is. Bij de Trend wordt er gebruik gemaakt van nieuwe materialen, kleuren en vormen. Zo blijven de modellen van de lampen altijd nieuw en fris. Hip en trendy zijn de belangrijkste kenmerken. Style betekent in dit geval modern en tijdloos. Met de duidelijke vormen en glimmende oppervlakten geeft dit een extra tijdloos en elegant gevoel.
't Sfeerhuis: ?De collectie van Traditional combineert de traditionele materialen met een rustiek ontwerp. Kroonluchters met kristallen en een klassieke uitstraling horen ook bij deze collectie. Bijzondere ontwerpen met hoge kwaliteit materialen zijn te vinden in de Avantgarde collectie. Ben je op zoek naar chique en niet standaard, dan is dit een goede collectie voor je om in te zoeken.?

Zambonistraat 4A
8263 CE KAMPEN
telefoon: (038) 333 40 14
www.hubokampen.nl

Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00