Afbeelding
Foto: Marjan Houwelingen.

Praktijk de Eik viert 5-jarig bestaan

Partnerbijdrages

Vijf jaar geleden gooide Brenda van Veldhuizen het roer om. Zij nam ontslag bij haar toenmalige werkgever en startte in februari 2017 haar eigen onderneming. Een praktijk voor psychosociale therapie met specialisatie op het gebied van rouw en trauma. 

Brenda: “Ik werkte al 15 jaar binnen de Jeugdzorg, voor dezelfde werkgever. Het was dan ook een spannende stap om voor mijzelf te beginnen en alle zekerheden op het geven. Maar ik had een droom. Ik wilde een plek creëren waar echt tijd en ruimte is voor mensen om op verhaal te komen. Een plek waar het veilig is om kwetsbaar te zijn en waar pijn en verdriet er mogen zijn. Dat klinkt misschien vanzelfsprekend. Maar mijn ervaring in de hulpverleningspraktijk was vaak anders. En daarbij komt dat rouw en trauma ook over mij gaat. Het is vervlochten met mijn eigen levensverhaal en vandaar dat het mijn drijvende kracht is om anderen hierin te gidsen en te begeleiden. Inmiddels is de praktijk stevig geworteld en gegroeid en werkt naast mij Mirjam Zijlstra in de praktijk. Mijn droom is werkelijkheid geworden en dat is iets om dankbaar voor te zijn”.

Praktijk de Eik biedt therapie aan kinderen, jongeren en volwassenen die een ingrijpende gebeurtenis hebben meegemaakt en merken dat zij vastlopen bij het verwerken daarvan. Je kan last hebben van lichamelijke klachten, concentratieproblemen, slaapproblemen, je somber of angstig voelen. Wanneer deze klachten langdurig aanhouden is het raadzaam hulp in te schakelen. Kijk voor meer informatie op de site: www.praktijkdeeik.com. Of neem contact op: 06-51375605 of info@praktijkdeeik.com.