Start kaartverkoop uniek muziekevenement IJsselmuiden

· leestijd 2 minuten Partnerbijdrages

IJSSELMUIDEN - Op zaterdag 7 maart 2015 organiseert Show en Drumfanfare ?Oranje' IJsselmuiden een uniek muziekevenement ?de Vrienden van Oranje LIVE'. Tijdens dit evenement zal Oranje samen met de Kamper coverband ?No Brakes' een gevarieerd muziekprogramma ten gehore brengen. ?Het belooft een mooie muzikale avond te worden waarbij iedereen welkom is?, aldus de organisatie.

?In het afgelopen voorjaar is het idee ontstaan om eens wat meer van onszelf te laten zien en vooral horen?, zegt één van de initiatiefnemers, Wilbert Elhorst. Oranje kan namelijk meer en heeft de samenwerking opgezocht met de coverband ?No Brakes' uit Kampen. De organisatie: ?Deze bandformatie reageerde meteen heel enthousiast en vond het een fantastisch idee en een enorme uitdaging. Deze avond zal een gevarieerd muziekprogramma te horen zijn uit het repertoire van de band, maar ook medleys van Nederlandse bodem.?

Dit muziekevenement wordt mede mogelijk gemaakt door een grote groep ondernemers uit IJsselmuiden en Kampen die Oranje graag de kans willen geven om iets te organiseren voor de lokale bevolking. Het duurt nog even voordat het zover is, maar er wordt nu al hard gewerkt aan de voorbereidingen om het evenement te laten slagen. Zo wordt er momenteel druk gewerkt aan het programma, maar ook aan de voorzieningen die moeten worden getroffen op de locatie. Zo neemt Van Lente groente & fruit de gehele catering voor haar rekening, maar daarnaast moet ook het terrein veilig en goed worden ingericht. Het muziekevenement wordt gehouden in een hal van de firma Wezenberg op het terrein van de voormalige veiling. ?Een toplocatie voor ons, makkelijk bereikbaar, voldoende parkeergelegenheid en niet direct in de buurt van woonwijken?, aldus de enthousiaste Wilbert Elhorst.?

Reguliere kaartverkoop
Vanaf 6 november start de kaartverkoop (een toegangskaart kost 7,50 euro) voor dit (in deze regio) uitzonderlijke evenement. Men kan op verschillende manieren aan kaarten komen. Zo kun je kaarten kopen bij de volgende verkoopadressen: John's Wear, Markeresplein 26 te IJsselmuiden, Van Lente groente & fruit, Burg v Engelenweg 155 te IJsselmuiden, Van Lente groente & fruit, Jan v Arkelstraat 75 te Kampen

Online bestellen kan ook. Je stuurt dan een mail naar: vrienden@oranje-ijsselmuiden.nl. Vermeld daarbij dan jouw naam, volledig adres en het aantal kaarten. Als antwoord op de bestelling ontvang je dan de betalingsvoorwaarden en de manier waarop je de bestelde kaarten in bezit zult krijgen.

Kaartverkoop in ons clubgebouw
?Wij bieden ook de mogelijkheid om kaarten te kopen bij ons clubgebouw aan de Erfgenamenstraat 1a in IJsselmuiden. Je kunt dan tegelijk een kijkje nemen bij onze repetities voor dit evenement. We vragen je om zoveel mogelijk gepast en contant af te rekenen. Je bent welkom op dinsdag 18 en 25 november en op dinsdag 9 december tussen 19:00 en 21:00 uur om gebruik te maken van deze mogelijkheid. Wees er snel bij, want er zijn slechts 500 kaarten beschikbaar!

Voor meer informatie omtrent dit evenement, kaarten of belangstelling in onze vereniging, mail dan naar promotie@oranje-ijsselmuiden.nl.