Help, red mijn kerstdiner!

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Kerst 2014 is al weer in zicht en veel mensen kijken er enorm naar uit. Gezellig met familie of vrienden aan de dis. Lekker eten en drinken, mooie gesprekken, gewoon fijn bij elkaar zijn, lekker thuis. Maar...voor velen betekent het kerstdiner ook voorafgaande kerststress. Want hoe maak je nou een mooi, origineel en vooral lekker menu voor je gasten. En welke wijn of andere drankjes kun je erbij serveren? Wees voorbereid en kom naar de 4 avonden durende -en avondvullende- Kerstkookcursus waarbij leer-kook-proef-geniet! centraal staat. Gastheren zijn topkok Stefan Breurer van Tisa-s en Mark Uijt de boogaardt van slijterij Post.

De bedoeling is om samen in vier avonden met een groep een mooi en lekker diner samen te stellen en te bereiden. Een voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert. U krijgt les van Stefan om alles zo smakelijk mogelijk te maken. Mark draagt zijn kennis over cocktails, aperitief, wijn, likeuren, gedistilleerd en whisky graag aan de gasten over. Zo ontstaat de perfecte combinatie tussen eten en drinken. Wat is er leuker om met de naderende Kerstdagen een prachtig kerstdiner aan familie en vrienden voor te schotelen!

De cursusavonden staan gepland op 6, 12, 20 en 27 november 2014 van 19.00-23.00 uur en worden gehouden bij Tisa-s aan de Boven Nieuwstraat 93 in Kampen. De kosten -inclusief alle ingredienten en drank- bedragen per avond 75 euro p.p. en voor de hele cursus 275 euro. Op vrijdag 31 oktober a.s. houden Stefan en Mark van 19.00 tot 21.00 uur een inloopavond in slijterij Post aan De Geerstraat 33 in Kampen. Laat u informeren over deze cursus, die voor iedereen toegankelijk is. Sleutelwoorden: nieuwsgierig, lekkerbek, inzet en passie! Wilt u zich alvast aanmelden, dan graag voor 3 november a.s. via Slijterij Post (038-3313513) of Tisa-s (038-3311127).

Natuurlijk verzorgen wij ook cursussen Food en Drinks op maat! Denk aan een avondvullende cursus Tapas maken in combinatie met de juiste wijn of koken met Whisky. Niets is te gek! En wilt u dat Stefan en Mark naar u toekomen voor een avond leer-kook-proef-geniet op maat? Of gewoon met een groep thuis te genieten terwijl Stefan en Mark de culinaire taken op zich nemen? Geen probleem! Neem contact met ons op!