Ondernemers van Kampen in Bedrijf netwerken bij Warmtestore en Kagas

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Op donderdag 30 oktober 2014 zijn de aangesloten ondernemers van de netwerkorganisatie Kampen in Bedrijf te gast bij Warmtestore en Kagas. Een gastvrije locatie op het industrieterrein van Kampen. De ondernemers komen bij elkaar om contacten te leggen, relaties te onderhouden en gezellig te borrelen. Regiomanager Nathalie Hagen van Nunspeet in Bedrijf, gastheer Jeroen Hup van Warmtestore en Gerrit Juffer van Kagas hebben een interactief en luchtig programma in elkaar gezet om de ondernemers een leuke en boeiende netwerkavond aan te bieden.

Programma
Jeroen Hup en Gerrit Juffer zien deze gelegenheid als een uitgelezen kans om samen met de ondernemers bewust te worden van waar we allemaal op dit moment mee bezig zijn door een stap terug te nemen naar de basis. Een panel is een prima manier om hierover van gedachten te wisselen. Hierdoor komen er nieuwe ideeën en oplossingen aan het licht. De avond wordt afgesloten met een gezellige en warme netwerkborrel in het sfeervolle pand.

Kampen in Bedrijf
Kampen in bedrijf is een onderdeel van Ondernemers in Bedrijf. De overkoepelende organisatie is actief in 25 regio's in Nederland met meer dan 1700 aangesloten ondernemers. Meer dan 140 ondernemers uit de regio Kampen netwerken via Kampen in Bedrijf. De leden zijn al geïnformeerd middels een uitnodiging, maar ook niet leden die een keer willen ervaren hoe het bij Ondernemers in Bedrijf is, nodigt Nathalie Hagen van harte uit om de sfeer te komen proeven. Aanmelden kan op kampen.ondernemersinbedrijf.nl. Het is een informele, gezellige maar bovenal effectieve netwerkorganisatie.