Afbeelding
Herman Ijssel

ZoMoooii lifestyle-event Stadsgehoorzaal

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Vandaag in ?de Brug' de vijfde make-over, deze keer was het gezin van Henriette Lok uit Genemuiden aan de beurt. Zoals op de make-over pagina te lezen is wordt er binnenkort ook weer een ZoMoooii-event georganiseerd.

Juanita vertelt: ?Op 15 november zal de Stadsgehoorzaal tot de nok gevuld zijn met zo'n 20 enthousiaste deelnemers. Er zijn demonstraties, proeverijen en workshops. De bezoeker kan zelf een kleine metamorfose krijgen bij de stand van Kapsalon van' t Veen en Herman IJssel van BWPHOTO maakt tijdens het event profielfoto's voor gebruik op internet. Er is voor elk wat wils, van kinderschmink en een ballonnenclown tot cocktails, wijn en chocola. De vaste deelnemers aan de make-over staan er natuurlijk ook allemaal. De vorige keer waren de modeshows een groot succes, die hebben we dus deze keer weer. De feest- en kadomaand komt eraan en voor leuke geschenken of kadobonnen kunt u bij onze deelnemers terecht.?

Over de laatste make-over van dit jaar is Juanita kort: ?Het wordt spectaculair, en meer wil ik er eigenlijk nog niet over zeggen.? Ze lacht geheimzinnig. ?Wie nieuwsgierig is en op de hoogte wil blijven moet op de facebookpagina van Zomoooii kijken, daar zal zo nu en dan wel een tipje van de sluier worden opgelicht.? We zijn benieuwd!

Het event is gratis toegankelijk en de deuren zijn open van 13.30 tot 17.00 uur.
Make-over en events worden georganiseerd door Juanita van Kapsalon van 't Veen en Andie IJssel van BWPHOTO.