Afbeelding
Aangeleverd.

Open dag Hofstede Rijopleidingen in nieuw pand IJsselmuiden

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

IJSSELMUIDEN – Hofstede Rijopleidingen houdt op zaterdag 9 april open dag ter gelegenheid van de opening van het nieuwe pand in IJsselmuiden en de start van twee nieuwe bedrijven. 

Eigenaar Edward Hofstede vertelt: ‘’Wij bestaan nog maar vier jaar maar groeien hard. Het kantoor aan huis werd te klein en daarom moesten we iets anders gaan zoeken. Dat werd de Spoorstraat 39b in IJsselmuiden. In het nieuwe pand zijn we gevestigd met drie bedrijven en inmiddels heeft ook het Rode Kruis zijn opslag in dit pand en gaan ze hier hun opleidingen geven. 

Naast het bestaande Hofstede Rijopleidingen voor auto, aanhanger, motor en brommer gaan we van start met twee nieuwe bedrijven. Dat zijn IJssel Theorie, gericht  op  theorieopleidingen voor auto, brommer en motor, ook  voor andere rijscholen, en IJssel Opleidingen, waar je terecht kunt voor logistieke opleidingen, zoals heftruck. Met IJsseltheorie willen we het theorie-onderwijs naar een hoger niveau brengen en met IJssel Opleidingen gaan we voor maatwerk en professionaliteit.’’

Ritje met de auto

Iedereen is op 9 april van harte welkom om het nieuwe pand te bekijken. Medewerkers van Hofstede Rijopleidingen  staan klaar om vragen te beantwoorden.  Verder is het mogelijk een stukje op de heftruck, brommer of motor te rijden en bovendien kun je je theoriekennis opfrissen en een ritje met een auto maken in het bijzijn van een instructeur. Autobedrijf Van Kesteren, de onderneming waarvan Hofstede Rijopleidingen haar wagenpark betrekt, laat bovendien bezoekers kennismaken met elektrisch rijden. 

Op 8 april wordt het nieuwe pand officieel geopend. Dit is alleen voor genodigden. De open dag voor iedereen is op 9 april is van 10.00 – 17.00 uur.

Dit is een partnerbijdrage van Hofstede Rijopleidingen, Spoorstraat 38b, IJsselmuiden.