Johan Ekkel benoemd tot teamchef IJsselland-Noord

Partnerbijdrages

KAMPEN - Johan Ekkel (51) is benoemd tot teamchef van het basisteam IJsselland-Noord. Een team dat de gemeenten Kampen, Zwartewaterland, Staphorst en Steenwijkerland beslaat.

De vorming van zogenoemde basisteams die leiding geven aan districten en diensten is een stap in de vorming van een nationaal politiekorps. Eerder al werd er een nationale korpsleiding samengesteld. In de regio IJsselland-Noord wordt Ekkel geassisteerd door Cees IJsbrandij (31) en Gerard Bijl (53).

?De inrichting van de Nationale Politie is de grootste reorganisatie die de politie ooit gekend heeft. De veranderopgave voor de nieuwe team-, districts- en dienstleidingen is groot?, zegt de politie zelf in een persverklaring. ?Veranderingen moeten plaatsvinden in de structuur, de werkwijze en de systemen van de organisatie maar ook op het gebied van cultuur, gedrag en leiderschap. De komende jaren heeft de leiding, naast het reguliere politiewerk, daar de handen vol aan.?

Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 11 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 13 uur geleden