Afbeelding
Foto: Aangeleverd.

MW Leidingsystemen is gespecialiseerd op het gebied van technische leidingsystemen.

Partnerbijdrages

KAMPEN - Sinds december 2021 is Kampen een technische groothandel rijker; MW Leidingsystemen is gespecialiseerd op het gebied van technische leidingsystemen en aanverwante artikelen. Moessie Wahidi en Remko Veldman sloegen eind 2021 de handen ineen en richten MW Leidingsystemen op, gevestigd aan de Industrieweg 41-E in Kampen.

Met meer dan 35 jaar ervaring heeft het bedrijf veel expertise in huis. Beide mannen zijn bekenden in de branche, daar waar ze voorheen samen werkten voor een grote landelijke groothandel. Met jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en advies in de installatie-, agrarische-, industrie- en GWW branche staan ze voor u klaar.

Het assortiment bestaat uit de volgende productgroepen: riolering, hemelwaterafvoer, drainage, infiltratie, tanks, putten & afdekkingen, drukleidingsystemen, pompen & beregening, messing afsluiters & appendages, handpompen, geotextiel & gronddoeken en als laatst slangen & slangkoppelingen. Met meer dan 10.000 producten uit voorraad leverbaar grijpt u bij hen bijna niet mis.

MW Leidingsystemen is geopend van 7.30 uur tot 17.00 uur en is gevestigd aan de Industrieweg 41-E in Kampen.

Dit is een partnerbijdrage van MW Leidingsystemen.