Afbeelding
Foto: Hennie Joesten

BeYou: Kapsalon met creatieve kijk op het vak opent deuren

Partnerbijdrages

Kampen is straks een prachtige nieuwe kapsalon rijker! Zaterdag 21 mei opent kapsalon BeYou officieel haar deuren aan de Koornmarkt 22 in Kampen. 

Eigenaresse Iris van Dijk is een ondernemer met veel liefde voor het vak en is niet alleen een kei op het gebied van knippen, maar ook een topper in het kleuren van haar. Na actief te zijn geweest in een aantal kapsalons reisde Iris zes jaar met haar koffer vol kappersspullen naar haar klanten. Met de opening van haar eigen salon start ze een nieuwe uitdaging en zet ze haar passie voor het vak voort in een prachtige nieuwe zaak!

Kapsalon BeYou is een stijlbewuste, professionele kapsalon met een eigen creatieve identiteit. Iris heeft een eigen kijk op het kappersvak. Die drukte in een grote salon en de tijdsdruk, dat is iets wat niet bij mij past. Dit kost zoveel energie en jij krijgt vaak niet de aandacht die je nodig hebt.

Bij BeYou komt alles samen; een hartelijk ontvangst, deskundig en eerlijk advies, professionele behandelingen, goede haarverzorging, tijd & aandacht en een geweldig en betaalbaar eindresultaat.

Zaterdag 21 mei opent kapsalon BeYou haar deuren en geeft Iris, onder het genot van een hapje en een drankje de gelegenheid om tussen 13.00 uur en 16.00 uur een kijkje te komen nemen.

Nieuwe klanten profiteren van 20 procent korting op een behandeling, (niet geldig in combinatie met andere acties). Voor meer informatie: www.kapsalon-beyou.nl, Facebook of Instagram. Natuurlijk kunt u ook bellen of appen naar tel: 06 450 26 398.

Dit is een partnerbijdrage van BeYou.

Afbeelding