Afbeelding
Foto: Jeroen Keep

Voorlichtingsavond op 21 juni bij Zone.college

Partnerbijdrages

Op dinsdag 21 juni organiseert Zone.college een voorlichtingsavond voor iedereen die binnenkort een opleiding of cursus wil volgen voor een baan in de groene, agrarische of food sector.  

Op deze avond zijn tussen 18.00 tot 20.00 uur docenten en studieadviseurs aanwezig, die kunnen helpen bij het maken van een studiekeuze. Op de locatie aan de Koggelaan in Zwolle worden ook presentaties gegeven over de branche-opleidingen voor aankomende hoveniers en aankomende medewerkers in de boomkwekerij.

Wil je graag meer te weten komen over de mbo-opleidingen, branche-opleidingen en/of cursussen die na de zomer starten? Meld je dan aan via de website www.zone.college. De meeste mbo-opleidingen in Zwolle zijn ook in deeltijd (leren en werken) te volgen. Denk bijvoorbeeld aan de hippische opleidingen, Teelt & technologie, Green design of Geo, data & design.  

Over Zone.college  

Zone.college is met 8 locaties, ruim 900 medewerkers en meer dan 7.000 leerlingen/studenten de grootste groene opleider van Oost-Nederland. In nauwe samenwerking met het bedrijfsleven biedt de organisatie praktijkgericht beroepsonderwijs voor vo-leerlingen, mbo-studenten en medewerkers die zich verder willen ontwikkelen in de groene, agrarische of food sector.