Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Tweede Hema in Kampen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Sinds kort heeft Kampen een tweede Hema. Afgelopen zaterdag gingen de deuren open van de Hema in het Stationskwartier. De nieuwe winkel is opgezet volgens het nieuwste Hema-concept.

Met de nieuwe vestiging in het Stationskwartier heeft Pepijn Keijser nu drie Hema-winkels onder zijn hoede. Hij is ook eigenaar van de Hema-vestigingen in de Oudestraat in Kampen en in Genemuiden. In 2002 nam hij de Hema in het centrum van Kampen over van zijn vader. In 2015 begon hij een Hema in Genemuiden.

Qua grootte is de Hema aan het Stationskwartier te vergelijken met de Hema in Genemuiden, maar er zijn verschillen. Zo heeft de tweede Kamper Hema een uitgebreide gebaksafdeling. Op deze versafdeling is van alles te verkrijgen, van tompoucen tot aardbeienvlaaien en van slagroommaarten tot kruimelvlaaien. Daarnaast wordt nadrukkelijk ingezet op baby- en kinderartikelen. Dat past goed bij de jonge wijk waarin de winkel is gevestigd. “Alles wat je bij de Hema in de binnenstad kunt krijgen, vind je hier ook. Alleen hebben we veel een kleinere oplage. We hebben zo’n 30.000 tot 40.000 artikelen”, aldus Pepijn Keijser.

In de nieuwe Hema treft de klant voorin de winkel foodartikelen. Daarnaast is er aan de voorkant een wisselend assortiment, gerelateerd aan thema’s zoals een nieuw schoolseizoen (Campus), Kerst en Sinterklaas. Aan de rechterkant presenteert de Hema een uitgebreide modecollectie. Links achterin wordt gedomineerd door het thema wonen en links voorin staan diverse cadeau- en bureau-artikelen.

De winkel was zaterdag voor het eerst geopend voor het winkelend publiek. De opening kreeg uiteraard een feestelijk tintje. Zo werden er bubbels en tompoucen uitgedeeld. Daarnaast maakten mensen via het Rad van Fortuin kans op mooie prijzen.

Dit is een partnerbijdrage van Hema Stationskwartier Kampen