Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Maak kennis met Volksuniversiteit Zwolle tijdens informatieavond

Partnerbijdrages

Wist jij dat de Volksuniversiteit Zwolle al ruim 100 jaar bestaat? Al die jaren al volg je de leukste, gezelligste en leerzaamste cursussen in de regio voor een vriendelijke prijs bij de Volksuniversiteit Zwolle volgen. Wil je bijvoorbeeld een taal leren, dan kan dat op veel verschillende niveaus.

Ben je beginner, gevorderd, zoek je een cursus om zakelijk Engels te leren, wil je je spreekvaardigheid opkrikken? Het is allemaal mogelijk. Op maandag 5 september houdt Volksuniversiteit Zwolle een informatieavond.

Volksuniversiteit Zwolle is een stichting zonder winstoogmerk en werkt kostendekkend. Alle medewerkers van de stichting werken op vrijwillige basis en de kosten bestaan uit huur voor de leslocaties, reclame/marketing om het aanbod kenbaar te maken en de docentenvergoeding.

Wat lijkt jou leuk om te leren? Bij de Volksuniversiteit Zwolle kan veel. Van diverse taalcursussen, zoals bijvoorbeeld Spaans, Zweeds, Italiaans, Nederlands of Duits, maar ook bijvoorbeeld yoga, kunstgeschiedenis, NLP, tekenen, filosofie of sieraden maken en nog veel meer. Op de website vind je het volledige aanbod van alle fysieke én online cursussen.

Kennismaken met de Volksuniversiteit Zwolle kan tijdens de informatieavond die gehouden wordt op maandag 5 september 2022 tussen 19.00 en 21.00 uur (Cibap, Nijverheidsstraat 11, Zwolle). Wees welkom deze avond, de docenten zijn deze avond aanwezig om vragen te beantwoorden en cursussen inhoudelijk toe te lichten. De avond is geheel vrijblijvend en echt oriënterend.

Wil jij jezelf ook blijven ontwikkelen en iets nieuws leren? Bekijk dan het volledige aanbod op onze website www.volksuniversiteitzwolle.nl Je kunt ons ook volgen via Facebook op www.facebook.com/volksuniversiteit.zwolle of via Instagram www.instagram.com/volksuniversiteit_zwolle

Dit is en partnerbijdrage van:
de Volksuniversiteit
www.volksuniversiteitzwolle.nl