Afbeelding
Foto: Aangeleverd.

Sportcentrum Sonnenberch is altijd in beweging

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Na 2 roerige ‘corona-jaren’ zit het team van Sonnenberch lang niet stil. Steeds wordt er gezocht naar nieuwe mogelijkheden van bewegen in het water of in de sportzalen. Sporten geeft je lichamelijke en mentale gezondheid een boost. Het is mogelijk voor iedereen!

In het zwembad merken we dat naast het banenzwemmen er steeds meer fanatieke sporters in het sportbad komen meedoen met bijvoorbeeld: de Borstcrawltraining, Aquarobics en de Aquabootcamp.

Een nieuwe aanvulling op ons Body&Mind aanbod is Yoga op maandagochtend. Dat is naast de Pilates en Bodybalance goed om de technieken te oefenen. Ook worden er geregeld cursussen Mindfullness en zelfs een Adem&ijs-bad gegeven.

De judoafdeling blijft druk met een speciaal lesprogramma voor basisscholen: judo@school. Op maandag is er nu ook een les ‘Tuimel-judo’. Hierbij kunnen kinderen van 4 tot 6 jaar op spelenderwijs kennismaken met judo.

Ook de Vergaderarrangementen worden steeds aantrekkelijker. Sportcentrum Sonnenberch biedt uitstekende mogelijkheden voor bedrijven die graag extern willen vergaderen. Dit kan eventueel i.c.m. een teambuildingsactiviteit of sporten&zwemmen. Ook is het mogelijk om een sportief bedrijfsuitje te organiseren voor kleine groepen.

Natuurlijk blijft Sonnenberch ook innoveren met materialen. Om deze winter weer goed binnen te kunnen fietsen zijn er nieuwe spinningfietsen aangeschaft. Een uur RPM of juist een half uur Sprint is perfect om ook in de winter fit te blijven. Het is heerlijk ontspannen om na het sporten even te zwemmen én in de sauna te zitten, daarom wordt de sauna compleet vernieuwd!

Dus kom in beweging en sport, zwem of ontspan je fit! 

Dit is een partnerbijdrage van Sportcentrum Sonnenberch.

Nick de Vries