Afbeelding
Foto: Aangeleverd.

Café De Moriaan biedt na make-over steeds vaker evenementen

Partnerbijdrages

Van Hotel Café Restaurant De Moriaan naar Eetcafé de Moriaan tot slot over naar ‘’Café de Moriaan’’. Na 10 jaar vol goede tijden en mindere tijden gaat Café de Moriaan voor een frisse start.

Een medewerker vertelt: “Op de achtergrond zijn we hard bezig geweest om de Moriaan een nieuwe look te geven en we hebben veel nieuws voor jullie klaarstaan. Een nieuw interieur, een nieuwe bier- cocktail en shotjeskaart, een nieuwe hapjeskaart en zelfs een nieuwe website. Iets wat we heel graag met jullie willen delen.”

De Moriaan wil haar klanten in de toekomst niet alleen tevreden houden met een lekker koud drankje, maar ook entertainment bieden, die ze niet zo snel ergens anders vinden.

Er vinden vaker evenementen plaats, denk aan een comedy stand-up avond, diner & show concept en nog veel meer. “Wij vinden het belangrijk om elke week een nieuw beleving te geven. Leuk, maar ook veelzijdig zodat iedereen kan genieten van een gezellige avond in de Moriaan. Oh ja, de zaterdagnachten gaat het dak er ook weer elke nacht af!”

Spreekt dit jou aan? Breng een bezoekje aan de nieuwe website, en bekijk de agenda voor alle actuele evenementen. Binnenkort barst het WK los. De Moriaan is ook een van de leukste café’s om Oranje voorzien van een hapje en een drankje toe te juichen. “Wie weet zien wij u onder het genot van een drankje en hapje!” Bekijk ook de nieuwe website: www.moriaankampen.nl.

Dit is een partnerbijdrage van Café de Moriaan.

Nick de Vries

Afbeelding
De BlueZZ Club voorziet in behoefte en zet jazz en blues optredens voort Algemeen Ingezonden 26 jan, 10:09
Afbeelding
Steeds meer mensen zien belang van levenstestament Partnerbijdrages 25 jan, 15:52
Afbeelding
BOV SeniorenLunch als aftrap voor het 100 jarig jubileum jaar (5 foto's) Algemeen instagram 25 jan, 15:48