Afbeelding
Foto: Aangeleverd.

Winterfair in centrum Genemuiden

Partnerbijdrages

Verbinding is het trefwoord vrijdag 2 december in het centrum van Genemuiden. De organisatoren Janneke ten Hove en Anneke van Dijk willen de gemeenschapszin vergroten en bezoekers verbinden met (lokale) sfeer en de ondernemers.

Met familiebedrijf Breman als sponsor van deze editie, is de cirkel rond. Breman is een familiebedrijf met ruim 1800 installatie-experts. Alles draait bij Breman om het creëren van een beter woon-en werkklimaat. Tijdens de winterfair gaat Breman hun kwaliteiten samen met de gemeenschap en bezoekers delen. In de Breman activiteitentent, kan jong en oud kennismaken met techniek.

Vanaf 17.00 uur is Genemuiden ondergedompeld in winterse sferen. Bewust heeft de organisatie gekozen voor de eerste vrijdag in december. “We willen alle gezelligheid van de maand december combineren”, vertelt Janneke. “Het is geen specifieke kerstmarkt. Wij bundelen de gezelligheid van Sinterklaas en Kerst in één fair. Zo vind je er naast de cadeautjes en accessoires ook horeca tips en proeverijen, wintersport & outdoor kleding, relatiegeschenken, schoonmaakartikelen, bijzondere thee & oliën en nog veel meer.”

Tijdens de winterfair, komen de mannen van The Lowland Brigade op hun doedelzakken Genemuiden in warme wintersferen blazen. En ook de midwinterhoorns, het leger des Heils en koren zullen aanwezig zijn.
Op het Havenplein zijn de mannen van de Buuz’nrieders weer te vinden. In combinatie met Blocks uit Zwolle, kunnen ze iedereen die de oldtimers wil bezichtigen warm ontvangen. Dit is al een aantal jaren een ontzettende leuke combinatie.

Om de jeugd te betrekken heeft de organisatie de zweefmolen en de schietvereniging ook uitgenodigd. De organisatie is achter de schermen druk bezig met de laatste punten. Voor vragen of deelname: 0627324288.

Dit is een partnerbijdrage van Breman Beheer.

Nick de Vries

Afbeelding
ChristenUnie Overijssel wil opnieuw inzet van provincie voor behoud Gronings Kinderhartcentrum Algemeen 26 jan, 15:25
Afbeelding
Opening nieuw fietspad langs N760 tussen IJsselmuiden en Genemuiden Algemeen 26 jan, 15:22
Afbeelding
Studiebijeenkomst met Oscar Lohuis in IJsselmuiden Algemeen 26 jan, 15:14
Afbeelding
SP en SGP Overijssel samen op de bres voor arbeidsmigranten Algemeen 26 jan, 15:10
Afbeelding
De BlueZZ Club voorziet in behoefte en zet jazz en blues optredens voort Algemeen Ingezonden 26 jan, 10:09
Afbeelding
Steeds meer mensen zien belang van levenstestament Partnerbijdrages 25 jan, 15:52