Image of computer monitor with software and laptop on the table at office
Image of computer monitor with software and laptop on the table at office Foto: Aangeleverd

Technologische en software georiënteerde oplossingen bij groepsvorderingen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

DACCS gebruikt technologische en software georiënteerde oplossingen om te innoveren in de juridische omgeving. DACCS biedt slimme, innovatieve oplossingen bij groepsvorderingen. Een groepsvordering is een vorm van een rechtszaak waarbij een groep mensen collectief een zaak voordraagt bij de rechter of een rechtszaak waarbij een groep verdachten wordt vervolgd. DACCS biedt efficiënte technologische oplossingen bij groepsvorderingen waarbij automatisering centraal staat.

Wat zijn groepsvorderingen?

Wanneer jij als particulier persoon een grote onderneming wil aanklagen zoals bijvoorbeeld Facebook of Amazon sta je vaak niet sterk in je schoenen. Deze grote onderneming die je voor de rechter wil brengen heeft vaak veel geld om te gebruiken tijdens de rechtszaak. In zo’n geval kan het helpen een groepsvordering aan te gaan. Met een groepsvordering kan een grote groep mensen een grote onderneming aanklagen waarbij zij allemaal tegelijk een oplossing krijgen. Een groepsvordering is dus een zeer geschikte manier voor particulieren om grote ondernemingen aan te pakken.

Innovatie in het juridische landschap

Innovatie in het juridische landschap is erg belangrijk. Op dit moment kan er flink geïnnoveerd worden op dit gebied. Zo wordt er bijvoorbeeld vaak nog gewerkt met een fax om documenten te verzenden. In de juridische wereld wordt nog niet optimaal gebruik gemaakt van datagebruik, technologie en automatisering. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van technologie bij het verzenden van boodschappen aan de doelgroep, het verwerken van documenten en data en gegevensbeveiliging.DACCS wil hier met zijn diensten een verschil in maken. 

DACCS

DACCS wil alles rondom groepsvorderingen eenvoudiger maken. Veel groepsvorderingen bereiken hun volledige potentieel niet. Met DACCS komt hier een verschil in. DACCS gebruikt slimme innovatieve systemen waarmee de kosten gedrukt worden. Op deze manier blijven er meer middelen over om in de rechtszaak te steken.Advocatenkantoren en procesfinanciers gebruiken de diensten van DACCS voor het werven van deelnemers voor de groepsvordering. Hierbij wordt naar de behoeften van de deelnemers gekeken. Daarnaast wordt de reclame, PR, optimalisatie, website en het bouwen van aanmeldingsprocessen volledig geregeld door DACCS. Met de digitale infrastructuren van DACCS hebben groepsvorderingen een grotere kans van slagen. DACCS ontwikkeld digitale klant omgevingen, regelt de directe deelnemerscommunicatie, zet e-mailautomatisering op en voert analyses uit voorafgaand aan de groepsvordering. DACCS is de complete dienstverlener voor het gebruik van moderne technieken en software bij groepsvorderingen.Wil jij graag meer weten over deze innovatieve onderneming? Bezoek de website van DACCS voor meer informatie.