Afbeelding
Foto: Aangeleverd.

Speciale rolluik-acties bij Misol Zonwering

Partnerbijdrages

Misol Zonwering biedt in de maanden december en januari grote kortingen met drie acties rondom topkwaliteit rolluiken.

Allereerst is er de actie rond Luxaflex Outdoor Solar Rolluiken. Bij aankoop van minimaal twee Solar Rolluiken, krijgen klanten in december en januari 20 procent korting en een gratis app voor bediening ter waarde van 195 euro. Product: Solar rolluiken. Leverancier: Luxaflex outdoor. Type motor: Somfy Solar RTS met wandzender.
De tweede actie betreft Misol Solar Rolluiken. Bij aankoop in december en januari van één of meer Misol Solar Rolluiken worden de luiken gratis gemonteerd, ter waarde van 150 euro per rolluik. Product: Huismerk Solar rolluiken. Leverancier: Misol. Type motor: Huismerk Solar motor met wandzender.
De derde actie betreft de Misol Rolluiken. Bij aankoop van twee of meer Misol rolluiken met Somfy RS 100 IO motoren in de maand december of januari, krijgt de klant een gratis app voor de bediening ter waarde van 195 euro. Product: Huismerk standaard rolluiken. Leverancier: Misol. Type motor: Somfy RS 100 IO motor met wandzender.
Een Misol rolluik staat voor kwaliteit. Dit rolluik zorgt naast een uitstekende zonwering ook indirect voor een goede temperatuur in huis. In de zomer houdt het rolluik de zonnestralen en warmte  buiten en in de winter wordt de warmte binnengehouden. Wat dit elektrische rolluik speciaal maakt, is dat deze op zonne-energie werkt. Op het rolluik zit een zonnepaneel dat ervoor zorgt dat de motor draait op daglicht en op de opgeslagen zonne-energie. Zo bespaar je ook op je energierekening.

Dit is een partnerbijdrage van Misol Zonwering.

Nick de Vries