Afbeelding
Foto: Aangeleverd.

Barbaars gaat maar door!

Partnerbijdrages

De horeca in Nederland heeft het zwaar veel horeca bedrijven op het randje van faillissement of trekken de stekker eruit dit jaar. Alleen geldt dat niet voor horeca ondernemer Marcel van Veen (33 jaar). Al 5 jaar lang runt hij Barbaars in Kampen. Een begrip onder jong en oud betreft uitgaan in de regio. Mensen uit verschillende steden/dorpen komen hier uitgaan. Om nostalgische avonden te beleven.

Het 5-jarig bestaan werd niet gevierd met een groot feest, nee met een grote verbouwing. Van Veen vertelt: “We hebben meer capaciteit nodig en de faciliteiten moesten beter. En daar boven op doen we nog een nieuwe geluid en lichtshow. Zodat we de enige zijn op dit niveau betreft nachthoreca. Dagelijks krijgt Barbaars berichten met de vraag, wanneer gaan jullie weer open? We willen feest , we missen jullie. Of hoe gaat de verbouwing, kunnen we helpen? Dat is toch top om te lezen/horen, daar doen we het voor!”

Barbaars is bijna klaar. Op Vrijdag 24 februari open we wij weer onze deuren. Met een drukke agenda betreft nieuwe events de borrel avonden en feestnachten. Hou de social media van Barbaars in de gaten of ga naar de website www.barbaars.nl voor meer informatie.

Dit is een partnerbijdrage van Barbaars.

Nick de Vries