Coen van Gelder (l) en Roy van Sloten.
Coen van Gelder (l) en Roy van Sloten. Foto: Gerard Meijeringh

Coen van Gelder nieuwe eigenaar Fruitbedrijf Hamberg

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Binnenkort vindt er een wisseling van de wacht plaats bij Fruitbedrijf Hamberg. Na 22,5 jaar gaat Roy van Sloten iets anders doen. Coen van Gelder neemt zijn rol over bij het Kamper fruitbedrijf.

Daarmee komt de zaak in bekende handen. Coen van Gelder werkt al zo’n 3,5 jaar bij Fruitbedrijf Hamberg. Daarnaast is hij een buurman van Roy van Sloten. Volgens Van Gelder valt alles op z’n plaats. “Het komt voor ons op een goed moment.”

Na 22,5 jaar is Van Sloten toe aan een nieuwe uitdaging. Die heeft hij gevonden in Dronten. Hij gaat aan de slag als bedrijfsleider bij Vereeken Fruit. Voor hem zal dat wel even wennen worden. “Ik heb bijna 22,5 gewerkt bij Fruitbedrijf Hamberg. In 2001 ben ik begonnen als weekendhulp. In maart 2011 heb ik de zaak overgenomen”, aldus Van Sloten.

Van Gelder is bezig met het afronden van zijn studie commerciële economie. Nu staat hij bij Fruitbedrijf Hamberg voor een prachtige uitdaging. Van Gelder werkt al jaren met veel plezier bij Hamberg. “En ik vind het hartstikke leuk om voor mezelf te beginnen”, aldus Van Gelder.

Van Gelder wil op de ingeslagen weg verder gaan. “Ik wil me in de toekomst iets meer gaan richten op gemaksgoederen. Gesneden groente, salades en sapjes. Het belangrijkste is dat de basis blijft staan. Een goed product en klantvriendelijk zijn.”

De winkel aan de Chalmotweg is woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 9.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Mocht u niet in de gelegenheid zijn de winkel aan de Chalmotweg te bezoeken kan u gemakkelijk een bestelling plaatsen bij Thuisfruit.nl! Deze bestelling wordt op maandag en vrijdag thuis afgeleverd! Naast het bezorgen aan particulieren is fruitbedrijf Hamberg ook de specialist voor werkfruit. “Wij leveren elke maandag ruim 60 bedrijven een gezond tussendoortje.”

Dit is een partnerbijdrage van Fruitbedrijf Hamberg
Chalmotweg 1 Kampen
Tel: 038 234 06 78
Thuisfruit.nl