Afbeelding
Foto: Aangeleverd.

Natasja opent Natasja’s Hairstudio in de Oude Noorderkerk

Partnerbijdrages

“Na 22 leuke, gezellige en leerzame jaren te hebben gewerkt bij Van ‘t Veen Kappers, is er voor mij de tijd voor een nieuwe uitdaging aangebroken”, aldus een verheugde Natasja in haar gloednieuwe eigen hairstudio. “Na lang nadenken en vele mooie gesprekken met mijn man en een aantal goede vrienden heb ik toch besloten deze mooie spannende stap te gaan zetten.”

Een locatie was zo gevonden, Natasja’s vrienden, Patrick en Mariska Mookus, zijn eigenaar van de Oude Noorderkerk en hebben daar hun praktijk voor Fysiotherapie en praktijk voor Voedingscoaching (PS food en lifestyle) sinds 2019. “Zij boden mij aan om een ruimte boven te realiseren. Het is echt een prachtig mooie en unieke locatie waar ik dus niet lang over na heb hoeven denken. Na goedkeuring van de Gemeente zijn we met volle moed begonnen aan de verbouwing, we doen veel in eigen beheer en met hulp van vrienden en familie wat deze droom nog mooier maakt.”

In haar nieuwe kapsalon gaat Natasja voor kwaliteit. “Ik ga met de producten van Goldwell werken, een merk waar ik al vele jaren met volle tevredenheid mee heb gewerkt.”

Wie benieuwd is naar de nieuwe salon kan op zaterdag 8 april terecht voor de opening van 12.00 tot 14.30 uur. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen, dinsdag 11 april is de eerste werkdag in de nieuwe salon.

“Voor afspraken kunt u nu al contact opnemen via onderstaande gegevens. Ook kunt u mij vinden op Facebook en instagram: natasjas_hairstudio.”

Dit is een partnerbijdrage van Natasja’s Hairstudio:
Slagersweg 2b, Kampen
06-27214468
natasjashairstudio@gmail.com

Nick de Vries