Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Starke Re-integratie & Personeelsdiensten wil iedereen een mooie dag bezorgen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

“We moeten elkaar helpen in het leven”, zegt Edwin Starke. Het is de spelregel van Edwin Starke en ook van zijn bedrijf Starke Re-integratie & Personeelsdiensten. Mensen vooruit helpen en nieuwe kansen bieden op de arbeidsmarkt. “Wij willen heel graag een mooie dag hebben en we willen dat ook voor de mensen realiseren die wij begeleiden.”

Zijn bedrijf bestaat al tien jaar. Sinds twee jaar opereert Starke Re-integratie & Personeelsdiensten geheel zelfstandig. In januari verhuisde de onderneming van een wat kleiner kantoor naar een ruim onderkomen aan de Goudplevier in IJsselmuiden. Het pand werd geheel naar eigen wens ingericht en is nu dan ook het hoofdkantoor van Starke. Afgelopen vrijdag was een mooi moment om mensen kennis te laten maken met het nieuwe onderkomen via een open huis.

De verhuizing was geen overbodige luxe. De organisatie groeide uit haar jasje. Ondanks deze ontwikkeling is het karakter van het bedrijf niet veranderd. “Wij denken niet in rangen en standen. Niemand is bij ons meer dan een ander. We werken daarom graag samen ”, aldus Starke. De doelstelling is helder. “We willen mensen en werkgevers helpen bij de re-integratie naar werk. En dat in de breedste zin van het woord, dus ook bij personeelsvraagstukken, verzuim, detachering, fit en vitaal blijven en stressmanagement. We werken voor het UWV, gemeente en werkgevers”, aldus Starke.

En dat gebeurt met een team van 24 personen. Zestien jobcoaches die mensen begeleiden in het re-integratieproces. Deze worden ondersteund en versterkt door een eigen PMT’er, een GZ psycholoog, professionals in het body- en mindproces, socialworkers, een personal trainer, fysiotherapeut, adviseur arbeid en gezondheid en een bewegingswetenschapper. Dat samen met twee accountmanagers, geeft mogelijkheid om re-integratie echt passend bij klant en situatie te maken.

In de visie van het bedrijf neemt bewegen en sport ook een belangrijke plaats in. “We hebben in zeven plaatsen sportgerelateerde projecten. Hierbij brengen we mensen samen waarvan de meesten nog niet in het arbeidsproces deelnemen of tijdelijk zijn uitgevallen en die we mentaal en fysiek fitter willen maken zodat ze beter herstellen en zo beter voorbereid zijn op het terugkomen binnen de arbeidsmarkt.”

Dit is een partnerbijdrage van Starke Re-integratie & Personeelsdiensten:
Goudplevier 107 IJsselmuiden
www.starke.nl
info@starke.nl
(085) 303 97 93

Gerard Meijeringh