Blokhut wordt 'Moeke's onder de toren'

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

 


KAMPEN - Rob van der Weerd draait deze donderdagavond zijn laatste dienst in De Blokhut. Het pand kent inmiddels nieuwe eigenaren: Mark Corporaal en Henri Woning, die een nieuw concept hebben bedacht en samen met bedrijfsleider Angela Nijp hier uitvoering aan gaan geven. Vanaf 1 juli is de Blokhut gesloten en op 21 juli volgt de feestelijke opening waarna iedereen kan genieten, loungen en borrelen bij eet en drinkerij Moeke's onder de toren. (zie het artikel in de Brug van aanstaande dinsdag.)


 


 


Donkerrode fluwelen banken om te loungen, een eigentijds buitenterras, transparante ramen, nieuwe gezichten achter de bar in het weekend en een bredere muziekkeuze. Vernieuwing en verjonging zijn hierbij de sleutelwoorden. Netwerkers, 23-plussers maar ook de bestaande klantenkring kan dan terecht in een vernieuwd pand met een eigentijdse en tegelijkertijd nostalgische uitstraling.


Huidige uitbater, Rob van der Weerd (60), vond het na twintig mooie jaren bij de Blokhut wel genoeg en overhandigt hiermee de sleutel aan Mark Corporaal die de algehele leiding in handen krijgt. Van der Weerd zal wel gewoon hand- en spandiensten blijven verrichten.


De Blokhut was al een begrip in Kampen en het nieuwe team meldt dat Moekes dat ook zeker gaat worden. In het nieuwe eetcafe zijn grote biefstukken (250 gram) voor betaalbare prijzen te krijgen. Maar je kunt er ook terecht voor lunch en diner, van high tea tot zakenlunch en een leuke vrijdagmiddagborrel met collega's.


p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Arial; color: #7a7a7a} span.s1 {font: 10.0px Verdana; color: #000000}

{jcomments off}