Thuis actief bezig blijven bij dementie

Partnerbijdrages

KAMPEN - In kerkelijk centrum De Open Hof, Lelystraat 49, wordt maandag 7 februari een avond georganiseerd rondom het onderwerp dementie. Het thema van deze avond is 'Thuis actief bezig blijven'.

Een ergotherapeut van Dimence geeft voorlichting over activiteiten thuis en de rol van ergotherapie daarbij. Na de pauze ligt de nadruk op 'actief bezig zijn'. Met name mensen bij wie de diagnose 'dementie' is gesteld, worden van harte uitgenodigd voor deze avond.

Gespreksleider is Ide Neumann, projectleider Netwerk Dementieplus Noordwest Veluwe. Deze avond is vrij toegankelijk voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, zorgverleners en andere belangstellenden. De inloop is vanaf 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur.

Er is gelegenheid om vragen te stellen of om persoonlijke situaties te bespreken. Ook is er een informatiestand met voorlichtingsmateriaal van de Stichting Alzheimer Nederland.

Voor meer informatie: Stichting Ontmoetingscentrum 'Het Baken', (038) 331 64 11, of e-mail hetbaken@alzheimerontmoeting.nl.