Deurbelconcert van Vlechtwerk in Kampen

Partnerbijdrages

KAMPEN - Een zanggroep van oud-studenten van het conservatorium in Utrecht die op verzoek een deurbelconcert geven? Dat kan nu ook in Kampen. Op 20 maart bezoekt de vocal Group Vlechtwerk de Hanzestad. Wie de standaardkaartjes en bloemetjes voor moeder, geliefde of buurman zat is en iemand wil verrassen met een origineel cadeau kan kijken op www.vlechtwerk.net. Hier is te lezen hoe Vlechtwerk te bestellen is voor een deurbelconcert.

Vlechtwerk is een groep van vijf zangers en zangeressen die zich vol enthousiasme op vijfstemmige, a-capella muziek storten in vele stijlen: jazz, funk, gospel, maar ook Sesamstraatrepertoire en het levenslied behoren tot het repertoire. Toen de oud-studenten van het conservatorium een aantal jaren geleden rond kerst 's avonds door Utrecht liepen, belden ze zomaar ergens aan en zongen een lied. De mensen die getrakteerd werden op deze mini-serenade reageerden zó blij en enthousiast dat Vlechtwerk besloot dit vaker te gaan doen: het 'deurbelconcert' was geboren.

Ondertussen heeft Vlechtwerk op speciale dagen zoals moederdag, vaderdag, met kerst en op Valentijnsdag deurbelconcerten gegeven in Utrecht. Paula Ludden, een van de zangeressen van Vlechtwerk, woont sinds een jaar weer in haar geboorteplaats Kampen. Het idee ontstond om ook Kampen aan te doen voor een reeks deurbelconcerten. En nu is het zover: op 20 maart is Vlechtwerk in Kampen.