Hollandse toppers zingen in Deltamanege

Partnerbijdrages


IJSSELMUIDEN - Delta Producties houdt vrijdag 22 april het traditionele Koninginnepiratenfeest in de Deltamanege aan de Oosterlandenweg in IJsselmuiden. Een spectaculair concert met optredens van toppers als Het IJsselduo, Sieneke en De Drentse rockers van Mooi Wark. De kaartverkoop is inmiddels gestart.


De avond wordt geopend door Kampens eigen IJsselduo. Arnold en Marianne Wolda hebben in de 12,5 jaar dat zij samen op het podium staan al een behoorlijke reputatie opgebouwd. Het duo behoeft dan ook geen verdere introductie. Hierna treden de Piratentoppers op. Een gezelschap bestaande uit Harm Wolters, Martin Dams en Patrick die de zaal op zijn kop gaan zetten. Ook de winnaar van de Party Award, zanger Vinzzent, komt naar IJsselmuiden.


 


Ook twee deelnemers van het Nationale Songfestival treden op in de manege. Tim Douwsma is bekend van So You Wanna be a Popstar en won de publieksprijs. Winnares Sieneke is bij velen bekend met het nummer Sha la lie. Het rockwerk wordt verzorgd door Mooi Wark. Zij presenteren deze avond ook hun tiende cd genaamd 'X'.


Voorverkoopadressen zijn Snackbar Timmer aan het Stationsplein. Cafetaria De Hoek aan de Plasweg, Slijterij Tholen aan het Markeresplein, Ruitersport De Kroon in 's Heerenbroek. Kaarten kosten in de voorverkoop 18 euro. Aan de kassa zijn deze 23 euro. De zaal gaat open om 20.00 uur en om 20.30 uur betreden de eerste artiesten het podium.


Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.