Waterprogramma in voorjaarsvakantie

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

KAMPEN/IJSSELMUIDEN - In zwembad De Steur en zwembad Sonnenberch in de gemeente Kampen vindt er in de voorjaarsvakantie weer een waterspektakel plaats om de jeugd te vermaken. Het thema is survival-overleven.


 


Er is een programma samengesteld om zelf te ervaren hoe het is om in lastige situaties een overlevingskans te kiezen. Hoe red je jezelf uit een wak, hoe bouw je een vlot, etc. Daarnaast zijn er allerlei avontuurlijke en spannende activiteiten.


Maak in zwembad De Steur kennis met de nieuwste aanwinst, de Aquaroller!
Dit speelapparaat is 3 meter breed en 2 meter hoog waarmee je over het water kunt lopen. In zwembad Sonnenberch kun je door middel van een echte onderwaterscooter een avontuurlijk parcours ontdekken. In beide zwembaden is het natuurlijk mogelijk om een patatje of een ijsje te kopen. Voor meer informatie over openingstijden zie www.desteur.nl.


 


Zwemles op zaterdag in zwembad Sonnenberch


Uit klant- en marktonderzoek is gebleken dat er behoefte is om op zaterdagen 1 x per week zwemles te kunnen volgen. Sportfondsen Kampen B.V. springt hierop in door op zaterdagen deze zwemlessen te verzorgen in zwembad Sonnenberch in IJsselmuiden. De lessen duren 45 minuten en starten vanaf 12.30 uur. Belangstellenden kunnen zich direct plaatsen en er zijn geen wachtlijsten, maar vol is vol! Geef je daarom zo spoedig mogelijk op. Dit kan door je aan te melden bij de kassa van zwembad Sonnenberch/de Steur. Voor meer informatie zie www.desteur.nl of telefonisch (038) 331 52 49 of  (038) 331 68 84.