Bijzondere kerkdienst in Het Onderdijks

Partnerbijdrages

KAMPEN - In Het Stroomdal, de basisschool in de wijk Het Onderdijks, wordt op zondag 8 januari een bijzondere kerkdienst georganiseerd voor mensen die weinig of nooit in de kerk komen. De dienst start om 11.00 uur en staat in het teken van ontmoeting en kennismaking met het christelijk geloof.


Vanaf 10.30 uur is er eerst gelegenheid voor een kopje koffie, waarna er gezongen wordt en een spreker een overdenking houdt. De opzet is zo dat het allemaal heel ongedwongen is. Na afloop is er ruimte om opnieuw onder het genot van een kopje koffie van gedachten te wisselen en vragen te stellen. Voor mensen die al wel bekend zijn met het christelijk geloof, is het een gelegenheid om anderen mee te nemen die graag meer willen weten.
Tijdens de dienst is er voor kinderen een eigen programma en voor de kleinsten is er kinderoppas, maar zij mogen natuurlijk ook de dienst zelf meebeleven. Wie vooraf meer wil weten kan een e-mail sturen naar stroomdaldienst@gmail.com. De volgende bijeenkomsten staan gepland op iedere eerste zondag van de maand.