Lezingen over persoonlijke uitvaarten

Partnerbijdrages

Met twee interessante lezingen wil Siebrand Uitvaartbegeleiding mensen informeren over verschillende aspecten rondom uitvaarten. Eén lezing gaat over de kosten en de ander over het persoonlijk maken van uitvaarten.De uitvaartbranche is volop in beweging. Mensen willen steeds meer persoonlijke invulling geven aan het afscheid van hun dierbaren; zowel qua budget als vormgeving. Dat levert hen vaak allerlei vragen op. Daarom houdt Siebrand Uitvaartbegeleiding twee lezingen over beide onderwerpen. 
De eerste lezing ‘Kosten van een uitvaart; hoe bepaalt u zelf uw budget?’ vindt plaats op dinsdag 28 januari. Brenda Siebrand-Koper vertelt hoe mensen de kosten van een uitvaart voor een groot deel zelf in de hand kunnen houden. Gastspreker is verzekeringsadviseur Bram van Os. Hij zet de voordelen van een uitvaartverzekering op een rij. 
De andere lezing, op dinsdag 4 februari, is ‘Uitvaarten; hoe geef je daar je eigen persoonlijke vorm aan?’ Brenda Siebrand-Koper leidt dit onderwerp in als uitvaartbegeleider. Aansluitend vertelt Gyöngyi Kovács over hoe zij als uitvaartspreekster families ondersteunt bij het vormgeven van hun afscheidsplechtigheid. Beide lezingen vinden van 19.30 tot 21.00 uur plaats in de oude foyer van de Stadsgehoorzaal in Kampen. Informatie:www.siebrand-uitvaartbegeleiding.nl/uitvaart-nieuws/activiteiten.Siebrand UitvaartbegeleidingBurgwal 26 Kampen(038) 333 22 80