Afbeelding

Jarig Solaris laat klant stralen

Partnerbijdrages

Solaris Sun & Beauty bestaat 12,5 jaar. En dus is het party time. En de klant straalt nog het meest. Want 55 euro betalen en 100 euro gestort krijgen op je zonnebank-pas is goed nieuws.

Wie 100 euro betaalt, ziet haar op zijn saldo zelfs verdubbelen. De pas is onbeperkt geldig en kan je delen met een vriend(in). En dan is er natuurlijk de Facebookactie waarbij je een prijs kunt winnen ter waarde van 150 euro. Oftewel zonnen voor 85 euro, een fles zonnenbankcreme en een fles extander.

De winnaar wordt bekendgemaakt op vrijdag 13 november. Voor iedereen is er dan een hapje en een drankje en een hoop gezelligheid. Bijzonder lekker is een plak van de Battenbergcake van ‘Heel Holland Bakt’, verzekeren Annemieke Rooze en Jeanet Bres, de dames die het gezicht zijn van Solaris.

Een zaak die zich inmiddels wel heeft bewezen als het gaat om professioneel tanden bleken, de beste zonnebanken, spraytan, het epileren van wenkbrauwen en wimpers, harsen, waxen en botox & fillers (Dr. Oliver Groh). Met uitzondering van tanden bleken, botox & fillers kan je zonder afspraak terecht. Wel zo makkelijk!

Solaris Sun & Beauty

Gasthuisstraat 3

T: (038) 333 82 40

www.newsolaris.nl