Afbeelding

Kennismaking G&W GezondheidsWinkel Kampen smaakt naar meer

Partnerbijdrages

De eerste kennismaking met G&W GezondheidsWinkel Kampen smaakt naar meer. Dinsdag was de officiële opening maar vanaf vrijdag, toen de deuren onaangekondigd eerder opengingen, hebben veel Kampenaren er al even gekeken.

En wat gekocht. De zaak is de specialist op het gebied van reformvoeding, vitaminen en mineralen en natuurlijke cosmetica. Behalve een uiterst gevarieerd aanbod gezonde, biologische, voeding, heeft G&W Schuttelaar veel voedingsproducten die glutenvrij zijn.

Voor de Kamper zaak aan de Oudestraat 140 geldt dat nog meer dan bij andere G&W GezondheidsWinkels. Vincent Schuttelaar: “In Zwolle, ter vergelijk, hebben we ongeveer tweehonderdvijftig van zulke producten. Hier zijn het er ruim vijfhonderd. Een van de redenen daarvan is dat dit een mooie grote zaak is waar we heel veel kwijt kunnen. We hebben zelfs de ruimte voor een eigen bakkerij waar we onze biologische broden en koeken afbakken.”

Biologische wijnen en zelfs wijnen zonder alcohol kan je er kopen. De flessen staan prachtig opgesteld achterin de zaak Vanzelfsprekend vind je bij G&W GezondheidsWinkel Kampen eveneens verantwoorde lekkernijen. Maar ook superfoods en tal van voedingssupplementen. Die laatste zowel voor de fanatieke sporter als diegene die wel wat extra energie kan gebruiken.

Niet zichtbaar, maar altijd aanwezig, is de vakkennis aangaande ingrediënten. “Daarmee onderscheiden we ons nog altijd. De klant heeft behoefte aan die kennis. Mensen zijn zich meer dan ooit bewust van het belang van goede voeding en wat dat met je doet.”

G&W GezondheidsWinkel Kampen

Oudestraat 140

www.gezondheidswinkel.nl