Afbeelding

Groothuis Bouwgroep gaat exclusieve samenwerking aan met SEQ en TechRecruitment

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Zakelijk jaaroverzicht 2015

Groothuis Bouwgroep uit Genemuiden is een exclusieve samenwerking aangegaan met SEQ en TechRecruitment, beide onderdeel van BJG Groep uit Kampen. SEQ is gespecialiseerd in de werving, selectie en detachering van hoger opgeleiden in de bouw- en technische sectoren en TechRecruitment is gespecialiseerd in het bemiddelen van vakmensen tot en met mbo-niveau 4 binnen de sectoren bouw, industrie, metaal en techniek.

“Het afgelopen jaar hebben we als Groothuis Bouwgroep de dienstverlening van SEQ en TechRecruitment als professioneel en vakkundig ervaren. Het informele en plezierige contact en het snel kunnen leveren van de juiste kandidaten die ook goed bij onze bedrijfscultuur passen heeft ons veel vertrouwen gegeven”, aldus Claudi

Groothuis-Schuurman, directeur bij Groothuis Bouwgroep.Bart-Jan Gardebroek, directeur BJG Groep is trots op de samenwerking. “Dat een gerenommeerd bouwbedrijf uit onze regio ons het vertrouwen geeft om een exclusieve samenwerking aan te gaan zie ik als een groot compliment naar mijn collega’s. In ons vak gaat het om voortdurend presteren op hoog niveau. Alleen het beste voor onze opdrachtgevers is voor ons goed genoeg. Hierdoor geloven we ook in onze branchespecialisatie en zijn we ABU, VCU en NEN 4400-1 gecertificeerd. Naast ons sponsorschap van PEC Zwolle, SC Genemuiden en Go Ahead Kampen draagt deze exclusieve samenwerking met Groothuis Bouwgroep bij aan een sterke positie in onze regio.” BJG Groep is met haar werkmaatschappijen SEQ en TechRecruitment gevestigd op de vierde etage van de Melmertoren aan de Zambonistraat 3 in Kampen.

Kijk voor meer informatie op www.bjggroep.nl www.seq.nl of www.techrecruitment.nl