Afbeelding

Mini-Geerstraat-inspiratie-route voor Dutch Sustainable Fashion Week

Partnerbijdrages

Deze week nog t/m zondag wordt de duurzame mode week gehouden. Honderden winkels, duurzame merken en ontwerpers in het hele land werken met elkaar samen om de inspirerende verhalen te vertellen achter de duurzame kledingstukken. Op de website vind je alle deelnemende winkels, waaronder ook Fair and Share @Geerstraat Kampen.

Deze week vinden er bij Fair and Share verschillende activiteiten plaats met als doel, duurzame mode op de kaart zetten in Kampen en omstreken. Er is b.v. de hele week nog een kassabonnen actie gaande waarbij zaterdag 16 oktober een bon met 40% KORTING wordt verloot. In te leveren voor alle fairtrade producten die te koop zijn bij Fair and Share. De duurzame kleding van Miss Green en Armed Angels hangt op je te wachten!

Ook vind je de Mini-DSFW-route in navolging van de routes die, in samenwerking met de EerlijkWinkelenRoute, gepland staan in de grotere steden. Maar juist in de Geerstraat kunnen wij dat ook.

Diverse Bekende Nederlanders zijn ambassadeur van DSFW

zoals Katja Schuurman, Loes Haverkort, Sanne Vogel, Floortje Dessing en Dolf Jansen. (dutchsustainablefashionweek.nl/ambassadeurs) Elk van hen heeft een quote geleverd met zijn of haar gedachte over duurzaamheid of duurzame mode. Dat zet je misschien aan het denken?

Kijk voor meer informatie op www.dutchsustainablefashionweek.nl of kom de mini inspiratie route in de Geerstraat! De plattegronden zijn verkrijgbaar bij de deelnemende winkel. Wees welkom!

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 23 uur geleden
Afbeelding
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Afbeelding
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21