Afbeelding
De Franse School

20 jaar met Passie in De Franse School

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Dat er altijd wel een reden is voor een feestje, weten eigenaren Tonie en Margreet Herkert van De Franse School maar al te goed. Op hun historische feestlocatie in het centrum van Hattem zijn dagelijks feesten en bijeenkomsten. Op zaterdag 11 en zondag 12 maart is het tijd voor hun een eigen evenement: Passie in De Franse School. Om te vieren dat ze al 20 jaar met liefde en bevlogenheid werken in hun bedrijf.

“We vinden het fijn om iets te organiseren voor de vele mensen die wij de afgelopen jaren hebben ontmoet”, zegt Tonie. “Wij waarderen het ook zeer dat generaties bij ons terugkomen voor hun bruiloft, verjaardag, vergadering of personeelsfeest. En het is iedere keer anders, want iedereen heeft zo zijn eigen wensen. Gelukkig kunnen wij als relatief klein bedrijf hier makkelijk op inspringen waardoor er veel mogelijk is. Op het gebied van eten en drinken, maar ook van als het gaat om entertainment en aankleding. En dat we dit goed kunnen, kan iedereen nu zelf meemaken.”

Een feest voor iedereen
Tijdens Passie in de Franse School kunnen gasten onbeperkt drinken en genieten van verschillende koude en warme hapjes. Bij binnenkomst krijgt iedereen een wijnglas en een handig tasje dat ze mogen houden. Er is keuze uit een avond- en middagfeest. Op de zaterdagavond zijn er extra proeverijen van Ambachtelijke rokerij Het Rokertje, Van Zeeburg boerenkaas en Taartjes van An. En er is livemuziek van de band Om de Hoek. Op de zondagmiddag is er muziek van een Vinyl-dj die een groot aantal gouwe-ouwe vinyl-albums bij zich heeft om uit te kiezen.

Speciaal voor wijnliefhebbers
Voor wijnliefhebbers is het helemaal een genot om te komen. De Viniversiteit zorgt beide dagen voor meer dan 40 Italiaanse kwaliteitswijnen. Er is open wijnbar waar men zelf het glas kan vullen, en in de grote Ridderzaal verzorgen Italiaanse wijnmakers een unieke proeverij van hun eigen wijnen. Zij komen speciaal voor dit evenement naar Hattem.

Kaarten vooraf bestellen
De verkoop van de kaarten is al in volle gang. In februari zijn de kaarten nog met € 2,50 korting per persoon te koop. De avondkaarten kosten dan € 37,50 per persoon. En de middagkaarten € 15,- per persoon. Ouders met kinderen tot 18 jaar mogen hun kinderen ‘s middags gratis meenemen. Bezoekers die dit evenement willen bijwonen kunnen de kaarten bestellen via passie@defranseschool.nl of telefonisch via 06-47576410.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.