Afbeelding
Nick de Vries

Het Gouden Hart: Wonen & Zorg

Partnerbijdrages

Leven in een warme, veilige en vertrouwde omgeving: dat willen wij allemaal. Het Gouden Hart maakt dit mogelijk voor mensen die kwetsbaar ouder worden.

Kenmerkend voor HGH Kampen is de huiselijke sfeer. De Zorgvilla heeft 26 appartementen, een woon- eetkamer met serre, een eigen keuken, bibliotheek en wasruimte. De appartementen variëren in oppervlakte van 23 tot 59 m2. Elk appartement heeft een woonkamer met slaapgelegenheid en een eigen badkamer. De appartementen voor echtparen hebben tevens een kitchenette. Uw appartement richt u in met uw eigen meubelen, zodat u zich snel thuisvoelt.

Zorg

Wij bieden 24 uur per dag intensieve zorg aan kwetsbare ouderen zowel somatisch als psychogeriatrisch met minimaal zorg zwaarte pakket 4 in een kleinschalige woonomgeving. Ons vaste gekwalificeerde zorgteam zijn mensen met een gouden hart, en hebben tijd en aandacht voor u. Ook als u gaandeweg meer zorg nodig heeft, kunt u bij ons blijven wonen. Voor meer informatie: www.hetgoudenhart.nl of mail: info@hetgoudenhart.nl.

Koornmarkt 1 Kampen.

0653496474

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 24 apr, 13:15
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 24 apr, 11:11
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 24 apr, 08:00