Winnaar gouden ticket bij TUI Kampen

Partnerbijdrages

Afgelopen vrijdag liep De heer Van Duuren TUI Kampen binnen. Hij kwam binnen voor informatie voor zijn huwelijksreis volgend jaar. Marina pakte er meteen een aantal gidsen bij, waaronder de ‘Best of TUI’-gids. Nietsvermoedend liet zij de klant een aantal accommodaties zien welke aansloten op zijn wensen. Toen de twee de gids opensloegen vonden zij het ‘GOUDEN TICKET t.w.v. €1000,-‘! Beiden waren totaal verrast.

In totaal zijn er 4 gouden tickets verstopt in de 135 TUI winkels, maar bij TUI Kampen is deze prijs als eerste gevallen.

In de ‘Best of TUI’-gids staan onze unieke vakantieconcepten vermeld. Om er voor te zorgen dat alles aan uw vakantie klopt, ontwikkelt TUI haar eigen vakantieconcepten. We plakken niet alleen een label op een hotel, maar zijn tot de kleinste details betrokken. Op die manier vervullen we veel specifieke wensen en vakantiedromen, waarin in ieder concept kwaliteit en service voorop staan.
Wanneer u nu een reis boekt uit deze gids, profiteert u van de ‘Snelle boekers voordelen’
Dit houdt in: niet aanbetalen, korting tot wel €100,-, de laagste prijsgarantie, gratis omboeken. Vraag naar de voorwaarden in onze winkel.

De heer Van Duuren heeft samen met zijn toekomstige vrouw een mooie reis naar hotel Suneoclub Sancta Napa by Atlantica in Cyprus geboekt uit de ‘Best of TUI’-gids.

Wij wensen hen een prachtige huwelijksreis toe!

Rianne, Glenn en Marina

Team TUI Kampen

Oudestraat 54

8261CS Kampen

Tel: 038-8450810

www.tui.nl

Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17