Afbeelding
Foto Tennekes

Nieuwe pedicurepraktijk Voetzorg van der Kolk houdt open huis

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

In IJsselmuiden opent vrijdag 1 december Voetzorg van der Kolk. De nieuwe pedicurepraktijk houdt op deze dag ook een open huis van 13.30 tot 18.00 uur, met meerdere speciale openingsaanbiedingen.

Åsa van der Kolk is gediplomeerd pedicure, met een achtergrond in de zorg. Mensen kunnen bij haar terecht voor al hun voetproblemen, zoals eelt, kloven, blaren, voetwratten, schimmelnagels, kalknagels, zwemmerseczeem, een ingroeiende teennagel en likdoorns. Naast verschillende deelbehandelingen biedt de praktijk ook de ‘Voetzorgbehandeling Compleet’, waarbij alle aspecten van haar werk als pedicure aan bod komen. “Ik ben pas tevreden als mensen met ‘tevreden voeten’ naar huis gaan”, benadrukt ze.

Voetzorg van der Kolk werkt met de modernste technieken, producten en apparatuur. Hiermee zijn de voetbehandelingen effectief en pijnloos. De praktijk is aangesloten bij ProVoet; de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en een waarborg voor kwaliteit en hygiëne. Daarnaast biedt Voetzorg van der Kolk verschillende voetverzorgingsproducten van het topmerk Samenwerkende Pedicures. En op zoek naar een leuk cadeau? De pedicurepraktijk verkoopt speciale cadeaubonnen, die ingeleverd kunnen worden voor zowel behandelingen als producten.

Tijdens het open huis ligt een gratis attentie klaar voor iedere bezoeker. In de maanden december en januari zijn er speciale openingsaanbiedingen, zoals een gratis intakegesprek, voetonderzoek en advies en alle deelbehandelingen (bijvoorbeeld een likdoorn verwijderen) van 17,50 voor 15 euro en een complete voetzorgbehandeling van 29 voor 23 euro. De afspraak dient u echter wel voor 31 december gemaakt te hebben.

Voetzorg van der Kolk is makkelijk bereikbaar, ook voor mindervaliden. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving en er kan worden gepind. Een behandeling is mogelijk op dinsdag (overdag en avond), woensdag (avond), donderdag (overdag) en vrijdag (middag). Op haar website www.voetzorgvanderkolk.nl kan makkelijk zelf een afspraak worden ingepland. Maar bellen of mailen kan uiteraard ook, via 06-55377631 en info@voetzorgvanderkolk.nl.

Voetzorg van der Kolk
Karthuizerlaan 40
IJsselmuiden
www.voetzorgvanderkolk.nl

Afbeelding
Afbeelding