Afbeelding

Bakker Bart Kampen opent vernieuwde winkel

Partnerbijdrages

Op donderdag 30 november opent Bakker Bart Kampen om 08.30 uur de deuren van haar vernieuwde winkel. Op Hemelvaartsdag werd de winkel van onderneemster Judith van der Weerd getroffen door een brand die ontstond in de meterkast.

Het gevolg was een grondige verbouwing naar een compleet vernieuwde Bakker Bart winkel die ingericht is volgens de nieuwe winkelformule. Centraal in deze nieuwe formule staat het bakproces. Onder toeziend oog van de klanten wordt de hele dag door vers brood en andere broodproducten en lekkernijen gebakken. Op die manier wordt de slogan ‘altijd lekker vers’ waargemaakt. Het assortiment heeft binnen de nieuwe formule een verandering ondergaan door enerzijds meer nadruk te leggen op de bakkersfunctie van de winkel en anderzijds door de toevoeging van horecaproducten zoals Douwe Egberts koffie specials.

Bakker Bart Kampen aan de Oudestraat 7-11 viert de opening van de vernieuwde winkel met bijzondere aanbiedingen en speciale openingsacties zoals een overheerlijke apple pie.

Judith van der Weerd vertelt: “Wij zijn er weer! Mijn winkelteam en ik nodigen alle belangstellenden uit om vanaf aanstaande donderdag 30 november te komen proeven en kennis te maken met onze vernieuwde winkel en ons uitgebreide assortiment. Naast ons nieuwe assortiment zijn bij ons natuurlijk ook de vers belegde broodjes, knapperige broden, warme snacks en zoete lekkernijen te vinden. Wij hopen veel (nieuwe) klanten te mogen ontmoeten in onze vernieuwde winkel.”

“Heerlijk! Bakker Bart Kampen is er weer!”

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 19 uur geleden
Afbeelding
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Afbeelding
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21