Foto: Tennekes
Foto: Tennekes

Topkwaliteit carbid bij De Houtburcht

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Ook dit jaar kunnen liefhebbers van melkbusschieten terecht bij De Houtburcht. Het bedrijf aan de Betonstraat 2 in Kampen verkoopt A-klasse carbid.

"Kampen staat in het hele land bekend om het melkbusschieten, dus vond ik het uitermate vreemd dat hier geen carbid te koop was", vertelt eigenaar Wilco Riezebos van De Houtburcht. Hij nam enkele jaren geleden polshoogte via de Facebook-pagina Melkbusschieten Kampen en toen werd hem duidelijk dat er zeker vraag was na een carbid-verkooppunt. Vervolgens startte De Houtburcht met de verkoop van carbid. Riezebos kocht via een gerenommeerde leverancier de carbid in en de verkoop verliep boven verwachting.

Het is belangrijk om het carbid vooraf en op tijd te bestellen in verband met de Kerstvakantie. De dagen voor Oud en Nieuw is De Houtburcht gesloten. Bestel vooraf, zodat je nooit mis grijpt. Vervolgens maakt De Houtburcht een afhaalafspraak. Iedereen die besteld, krijgt netjes een telefoontje als de bestelling verpakt klaar staat. Op deze manier kan De Houtburcht de voorraad goed hanteren en wordt er verspreid geleverd. Voor grotere afname is een zogenaamde keetkorting mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Van 5 tot en met 12 december houdt De Houtburcht, samen met de beheerders van de Facebookpagina Melkbusschieten Kampen een aantrekkelijke Facebookactie. Volgers die een foto insturen, maken kans op gratis carbid.

Bestellen van carbid kan via info@houtburcht.nl of via (038) 333 18 91. Bij de bestelling het aantal kilo’s doorgeven en telefoonnummer achterlaten. Kijk op de website en de Facebook-pagina van De Houtburcht voor de prijzen of verdere informatie.

https://www.houtburcht.nl/carbid-kopen-kampen/

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 17 uur geleden
Afbeelding
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Afbeelding
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.