De prijswinnaars van de Wintermarkt bij Petstop
De prijswinnaars van de Wintermarkt bij Petstop

Geslaagde Wintermarkt bij Petstop

Partnerbijdrages

Eigenaar Henk Wielink van Petstop kijkt tevreden terug op de Wintermarkt, die zaterdag 11 november werd gehouden. “We hebben een leuk aantal bezoekers gehad en er heerste een gezellige sfeer”, aldus Wielink.

Tijdens de Wintermarkt maakten bezoekers kans op een gratis stamppotbuffet. Er werden door Petstop drie stamppotbuffetten verloot. De heren Aarten, Van de Berg en C. van der Meulen waren de gelukkige prijswinnaars. Voor de kinderen was er een leuke kleurwedstrijd en puzzeltocht. Hier waren de winnaars Sara Uitslag, Juda Teunis, Irene Wind, Bente, Emmaly Kamp en Denise Naberman.

Tijdens de Wintermarkt stonden er verschillende kramen met leuke spullen, zoals houtwerk, tekstborden, cadeauartikelen en kinderkleding. Daarnaast konden mensen voor een versnapering terecht bij een frietkraam en was er gratis snert.

De kramen werden goed bezocht. ’s Ochtens kwam de kwam de markt goed op gang. Door het mindere weer kwam er rond het middaguur even de klad in, maar daarna werd het steeds drukker en heerste er een gezellig sfeer. Ook de bloemen- en diervoederafdeling werden goed bezocht tijdens de Wintermarkt. “Mensen hebben leuke ideeën opgedaan. Al met al was het een zeer gezellige Wintermarkt”, aldus Wielink.

Petstop

Kraton 4 IJsselmuiden

(038) 420 45 88

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.