Afbeelding
Mars

RTL4 bij Juwelier Daniëls

Partnerbijdrages

Dit jaar vierde Juwelier Daniels het 15 jarig jubileum en dat is niet onopgemerkt gebleven buiten de dorpsgrenzen. “Het was nogal een verrassing dat RTL4 belde”, vertelt Gert.

“Voor RTL4 was dit jubileum mede de aanleiding om onze winkel in het programma “Plezier en Passie” te presenteren”. De opnames en alles wat daarbij komt kijken, was een bijzondere ervaring. Wieke geeft hierbij aan dat het een mooie kans was om naast onze winkel ook het Markeresplein in de schijnwerpers te zetten. “We hebben een compleet winkelplein en je kunt gratis voor de deur parkeren”, aldus Gert. Het resultaat is te zien in de uitzending van 16 en 17 december.

Juwelier Daniëls is helemaal klaar voor de kerstperiode. De winkel is helemaal in sfeer gebracht en de collecties staan er optimaal bij. “Naast een uitgebreide basis en huiscollectie goud- en zilveren sieraden, onderscheiden wij ons door unieke en actuele designsieraden”. Ook heeft de juwelier de verzamelsieraden MY iMenso, Kameleon en Christina ruim neer gezet. “Daarin gaat het de consument niet eens om het verzamelen, maar om het ‘ontwerpen’ van een eigen sieraad”, merkt Wieke op. “En de verschillende merken zijn goed met elkaar te combineren. Wij gaan voor een hoge standaard in onze service en voor kwaliteit”.

“Neem eens een kijkje op ons sfeervolle winkelplein. We hebben in IJsselmuiden heel veel mooie winkels, ook voor je originele december cadeaus”.

Juwelier Daniëls

Markeresplein 7

8271 BV IJsselmuiden

038-3636099

Afbeelding
'Napalmmeisje' Kim Phuc geeft lezing in de Bovenkerk: "Het meisje rent niet meer, ze vliegt" Algemeen 3 uur geleden
Edwin Burgman presenteert de programmering van het Full Color Festival 2024
Full Color Festival 2024 biedt weer een veelzijdig programma voor jong en oud Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Voorzitter Go-Ahead Kampen over terugtrekking Jubbega: 'Kwalijk moment' Algemeen 13 uur geleden