Afbeelding

HAPPEN Catering staat voor de lekkerste oliebollen op bestelling ook op Oudejaarsdag!

Partnerbijdrages

Op zoek naar overheerlijke oliebollen? HAPPEN bezorgt de lekkerste oliebollen bij uw thuis of op de zaak in Kampen en omgeving. En dit alles zonder bezorgkosten.

De oliebollen worden gebakken door een ambachtelijke bakker uit Kampen. En dat betekent topkwaliteit voor een goede prijs. Een zak van tien oliebollen kost 8 euro. Voor vijf appelflappen betaalt u ook 8 euro. Een combi (tien oliebollen en vijf appelflappen) kost slechts 15 euro.

Bestellen kan tot en met 29 december via www.happencatering.nl of telefonisch via 06 414 513 15. Oliebollen worden voor 11.00 uur ’s morgens geleverd. De bezorgdagen zijn 28, 29, 30 en 31 december. HAPPEN Catering bezorgt dus ook op Oudejaarsdag. Om het nog aantrekkelijker te maken verloot HAPPEN per vijftig klanten een fles Sparkling Brut wijn uit de bekende collectie van de familie Pos van het televisieprogramma 'Helemaal het einde'

HAPPEN Catering is al een begrip als het gaat om ontbijt en lunch. "We onderscheiden ons met onze broodjes. We zorgen er altijd voor dat alles er mooi uitziet en alles is met veel aandacht gemaakt. Daarnaast staat persoonlijk contact voorop. We leveren nooit bij de deur af, maar zetten alles binnen klaar, zodat alles goed voor elkaar is. Dat wordt echt gewaardeerd. Veel klanten komen bij ons terug”, aldus Anne de Jong van HAPPEN Catering.

HAPPEN Catering

(06) 414 513 15