Afbeelding

Van Zuylen klaar voor de toekomst met uitbreiding assortiment en binnenhuis advies

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Midden in het centrum van onze oude Hanzestad is een interieurspecialist gevestigd met ruim 80 jaar historie. Welke Kampenaar kent de naam van Zuylen niet? Een naam die associaties oproept met kwaliteit, stijl en degelijkheid. Maar van Zuylen houdt ook een stevig oog op de toekomst en heeft haar assortiment onlangs uitgebreid met een meubellijn die knipoogt naar eigentijds en zowel qua stijl als prijs jongeren aanspreekt.

Eigenaar Melchior van Zuylen zit nooit stil, weet zijn Meubelzaak altijd relevant te houden. Interieuradvies was altijd al één van de pluspunten, maar onlangs is het bedrijf de samenwerking aangegaan met dhr Van den Heuvel. Hiermee wordt het binnenhuisadvies geprofessionaliseerd.

Van den Heuvel heeft een schat aan ervaring in de binnenhuisarchitectuur. Dankzij zijn expertise is van Zuylen nu de partner voor iedere restyling. Groot of klein. Wilt u de volledige woning onder handen nemen? Dat kan. Heeft u een kleine aanpassing nodig om de woning af te maken? Van Zuylen is uw partner. Wilt u uw meubels laten restaureren of herstofferen? Ook dat kan.

Zeker met het oog op de feestdagen is ook de uitbreiding van het assortiment woonaccessoires interessant. Loop vooral eens binnen om te neuzen in de nieuwe collectie vriendelijk geprijsde cadeau-artikelen. Accessoires van glas en brons die ideaal zijn voor onder de kerstboom. Toegankelijk, scherpgeprijsd, maar wel helemaal van Zuylen. Dat betekent hoge kwaliteit, onderscheidend en met zorg uitgekozen.

Wie binnenwandelt wordt wellicht meteen getroffen door de combinatie van kleinschaligheid met een zeer uitgebreid aanbod. De Meubelwinkel laat zien veel meer te zijn dan een verzameling van banken, stoelen, kasten en tafels. Alles is zorgvuldig opgesteld en heeft de echte van Zuylen-uitstraling.

Op zoek naar een leuk kerstcadeau? Loop binnen en laat u verrassen. Van Zuylen is gevestigd aan de Oudestraat 125. Geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur.

Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 9 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 11 uur geleden